Inbouwkasten

Inbouwkasten bij Colors@Home Geels

Op zoek naar een kast op maat voor in de woonkamer, slaapkamer of keuken? Wat voor kast je ook zoekt, KlusWijs Geels helpt jou daar graag bij. Een fijne kast die precies past in de ruimte is niet alleen mooi om te zien, maar zorgt ook voor de perfecte opbergoplossing.

Een rechte of schuine wand? Is jouw stijl klassiek, landelijk of modern? Wil je legplanken, garderobestanden of ladeblokken? Overal waar kastruimte nodig is, bieden wij een passende oplossing. In onze KlusWijs hebben wij maatwerk kasten van het merk Raffito.  

Maatwerk van begin tot eind

Wij ontwerpen, samen met jou, een schuifdeurkast of schuifwand die past bij jouw stijl, smaak en interieur. Samen met onze adviseur bespreek je alle kleur-, materiaal- en afwerkingsmogelijkheden om zo de perfecte opbergruimte samen te stellen. Vervolgens meten we professioneel en zorgvuldig de ruimte in en als je wilt monteren onze monteurs de complete kast vakkundig bij je thuis. Het inmeten van de ruimte en het monteren van de kast doen we gratis voor je!

Het werk uit handen nemen en alles voor jou verzorgen. Dat is waar wij als Geels Woonwarenhuis voor staan. Laat je uitgebreid voorlichten en vraag naar een offerte. Een scherpe prijs is bij ons vanzelfsprekend!

  

Schuifdeurkasten                              Inloopkasten                                     Knieschotten

Schuifdeurkasten
Of je nu rechte of schuine wanden hebt, voor elke vorm van je kamer is de perfecte opbergoplossing te realiseren. Uiteraard met soepel rollende deuren, een soft-close systeem en in precies die kleur en stijl die je zoekt.

Inloopkasten
Altijd al gedroomd van een inloopkast? De inloopkasten kun je bij ons geheel naar eigen wens samenstellen met een leg- en hanggedeelte, lades, verlichting en veel meer.

Knieschotten
Knieschotten zijn de ideale opbergoplossing voor kamers met schuine wanden. Om de knieschotten op de juiste plek van de muur te kunnen monteren moeten deze op de perfecte hoogte gezaagd worden. Wij helpen je hier graag bij en kunnen de schotten ook voor je inbouwen.

Inspiratie voor jouw kast

  
 

 

 

Onze merken

triangle